dRawing my wOrld...

5 Comments »
still sitting in frOnt of dis so-called-blog-wuteve-things 4 de best part of 35 minuTes, b4 finally reAlize dat it is pOintlesS to keEp reStaring into sPaces....again..
waaAm..urm, tah la..lately asek kene tnGkap dgn pErasaan jer..perasAan y mcm2.bkn mknany kHayal x suda2 tp pikiran mlayang meMike bnda y x suda2..agakny bnyk wktu trlUang cuti ne, otak pn preE2 jer amek can mElangUt pnjg smpey wujudny kunun-kunun-masa-memike-memaCam-benda-pny-masa..tp sbEnany bla memikekn kEnapa pike benda tu adlh lbh susah dr pike nk pike y mna..
yerp, choices sumtimes is soOoo goOd tu b trUe, tp de chOsen which is bcOme trUe lg susAh nak d'ande sten'kn
sebok2 belek list subject kt gombak tuh, tepike lg, ish awatla ter'pick' subject ne?sedangkn time meletak code2 tuh bkn maen tunggang tebalek aci x aci letak jer..senang cite patah balek pas result spm dlu, asal g letak eCons?nape x ben ke hs ke?nk lg ganas aed ke engin ke?ha, kn da memike tuh...?
pastu melayang lg ke chapter ade sorang tu timbulkan telinga kera lompat2 atas kepala -weh, dulu hang spm dpt baper?..aiseyh, ter berenti la kira-kira carry marks y x brape nk lawa rupany smbil bnyk mulut2 laen menympuk - "eh, aku 9", "aku 6 jer", ak 8, 5, 7 n laen2..heh, sem lps 5 subjct baper A? -[ala, xyah ckp 4 subjct pon c/m x cukup kenyang]..heran jgk, spm lg bnyk tp skarang mcm susah yer.ha, pike lg, kn?kn?
bab hubungan plak, bla da trbang merata neh lg bnyk citer..asek ade je y x kena, tolonglah..mnghadapi kerenah maknusia ne kdg2 sgt memenatkn..kite kn sme2 maknusia, sme2 mkn nasik, sme2 kenyang, sme2 bckap, sme2 tanak ckp, dah tu?idup ne kan ke simple?x pyh susah2 nk simpul jd serabut serabai bagai..umi kate besala kaklong dlm brhubungan ne kite akan jumpe bnyk kelainan, bnyk citarasa, bnyk pergolakan, ye ye tawu tuh tp xyah la smpey mnyusahkn ye x?kn masing2 ad akal pikiran hape lg pike pike pike..!mdm pn ajaq hape adab al ikhtilaf kn..mcmna adab bila brhadapn dgn kelainan, masuk silibus lg tuh x hadam2 lg?smpey bile kite da maap hampun nanges salam x kebah2, takat lebur mna x hancur..?boley timbul faridah, hamidah, khasidah, jaAaalaAan daaah..!mane larat nk tahan2, suka-suki maen tudo-tudo x aci aa..smpey kdg2 ad wktu pike lg baek idup sorang2, tp ad jgk wktu memike ntuk idup ngn sume org..ha, bila da memike mcm tuh sape y nk diperslahkn..?pike pike lg
wah, skali keepin' merapu fuh..!
bile memike bab2 cmne, penat. kembali pd profesion housedaughter y tlah lama x dipopularkn dr ceburan maksima..cuti ne jg tokyah n mcm besa n x besa sume berubah dr y besa, sume org akn solat awal wktu+jemaah, mkn pun tetap waktu, bngun tido pn tetap waktu walopn time tido waktu x tepat, pendek kata sume criteria housedaughter y santai trpaksa dketepikan mengikut org y sgt bnyk asam garamny..wuUwu, omelette aku pn dikomplEn x ckup garam[yer la, tokyah kn mngandungi bnyk kndungn asam garam..eheheh].xpe3, harapny nnt cucunda-cucundaku sekalian[future okeh..!]sudi mnjaga tokneknya ini satu ketika n waktuny nanti-nanti sbgaimana ikhlas suci murni n tawadukny cucu ini mnjg tokyahny satu hari n ketikany dolu-dolu..
fuh, bapak penat mErapu..btoy jgk kata org -feEling sumtimes, is stupid as it is..-
wa ma tasquthu min warroqotin illa ya' lamuha -ape2 pn y jdk hari ne, sok, lusa, kemarin, semalm=Dia tahu!
wish every1 was loved tonite, n sumhow stop dis eNdless fiGht, jus a chance dat myb we'll find BETTER DAYS..

5 Responses to "dRawing my wOrld..."

frozeneyes Says :
October 27, 2008 at 1:21 AM

asal ak mcm nak terpaham je citer ko ne eh?hehe..

Anonymous Says :
November 6, 2008 at 11:28 PM

awak
pe pn y jd sy yakin awak kuat
y pntg jgn lupa DIA
i/A dlm peliharaan sntiasa

~atiQyUdin~ Says :
November 6, 2008 at 11:29 PM

ye ye sye tawu
thanX anyWay eh

nana Says :
November 13, 2008 at 6:16 PM

sy bace smpai abes ni okeh atiq..
bgus2 tu.
layan feeling~
hmm..
cam tertanya2 bout kerenah manusia tu?
ape yg terjadi pd atiq yep?
rumate wat probz?

~atiQyUdin~ Says :
November 14, 2008 at 10:03 AM

tuh la psal
diwOrng sEmElih anak sEmut dlm bilik, tuh y bedEndam tuh
hisSyh7

Post a Comment