bila KAMI bergabung~yeah!

4 Comments »

post ne dok ad dlm draft lama sgt2 dah.bru pasan bila tangguh lelama trus tataw nak taip ap lg.but a pointer still rise dimana kami telah dipaksa disuroh er diminta masuk cooking-partner-competition pada smbutan 20 tahun al-azhar tdk lama dulu.heeee.so here's some snap-a-story-pics to show.


ke-sungguhan mencari ikan yang ter-gemuk-sekali.haha

yang best bila partner ngan ayah ne=bab2 besiang n goreng ikan ak selamat.yay! 

tu diaa ha!penuh perasaan/perasan!hahaha

juri-juri yang memakan mengadili



which one is ours?hehe sapa2 nak teka?

pes time msuk petandingan masak.woooo.memula umi paksa mintak tu da kelip2 idung da.yela.kot2 time tu la periuk nak pecah tebalik ke ikan nak tepelanting ke kuah nak lompat2 ke kan ke haru?bwat scene kt umah kire happening la jgak kan?bwat scene kt skola?haaa pening habaq hang.hahaha walocemanapun atas smngat dan keberanian yang jitu kukuh dan waja maka kami telah BERGABUNG!yosh!



dan dapat number 3
TERE kan kami?!

haha~

4 Responses to "bila KAMI bergabung~yeah!"

fahirul Says :
June 27, 2010 at 5:01 AM

salam...
waaa terer terer terer...
lg 2,3 kali bergabung mesti jd champion lahhhh!

salam dr KL buat mak ndak, pak ndak, tiyah, akmal, afif n apan.

bila balik UIA?

fahirul Says :
June 27, 2010 at 5:08 AM

oppsss...terlupa! atifah sekali ye..

:P

~atiQyUdin~ Says :
June 29, 2010 at 7:20 PM

waaaaaa abiloi
haha

ad blog eh?
uia bukak 11/7 neh
da nak abes cuti dah ha
aduuuu

:missy najlaa: Says :
July 8, 2010 at 10:43 PM

wahh..hebat2..nnt mase cuti raye kat SP dah ade chef..ade lg 2 org..cheah ngn chopmie skali~

Post a Comment