unr3st of sPirit=cHapt 3

3 Comments »
afwan : apan ade idea cara2 nk boikot brg israel
afif : yela mcamana tu..?
afwan : contohnye kan mainan bakugan ni, kalo kene boikot, kite beli pastu kite buang la
afif : laa habih duit kite beli tu rugi la
afwan : ow ye ke..?kalo camtu kite beli pastu kite pijak2 ngan rosakkan dulu, pastu baru kite buang
afif : [dgn muka penuh kebosanan] eiy, beli tu pun guna duit jgkla..!
afwan : alaa kite beli yg murah je dah la
afif : [dgn kebosanan yg bertambah] yg murah tu pun pakai duit jgkla..!

aku : apan, mainan bakugan tu kene boikot ke?
afwan : xlah tp yg dkat 7eleven tu x bole la
aku : aish.!awat pulak kt 7e pny x bole..?
afwan : kaklong ne, kn kite boikot 7eleven tu

ah, hokeh3 salah senirik tareti-reti nk tobat adeh kn da terkena..
short say, i am soO proud of being proud tu all my sis n brO, kamu sume lah sumber alam y slalu menegur seorang kaklong y bak senget2 terlantun ne ha..
bersama kita terus n gandakn renda perjuangan yg tiada simpul akhirnya ini..!!

lastly tengkyu n mekaseh kpd pencalonan lama apan n apif dlm mem-ber-hapdet-kn blog ini.sekian.

3 Responses to "unr3st of sPirit=cHapt 3"

maryam muhammad Says :
July 1, 2009 at 10:36 AM

proud of them too (tetibe) heheh

ningurlz Says :
July 1, 2009 at 5:41 PM

huhu..
comeyl~
rasa mcm upin & ipin plak..
tiqah sebagai kak ros... hehehe

~atiQyUdin~ Says :
July 8, 2009 at 2:37 AM

[k.maya]
sile2 taper x kesah
hehe

[ihsan]
sape kak ros?
manela teksi tasampai2 lg neh [tetibe lak]her her

Post a Comment